Δεν περιγράφεται η χαρά. Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα και ας είναι το 7ο. Η Καρολίνα Πελενδρίτου συνεχίζει να κερδίζει μετάλλια, συνεχίζει να γράφει ιστορία. Χόρεψε και φωτογραφήθηκε μαζί με πλήθος κόσμου έξω από το Paris La Defence Arena και φυσικά οι Παραολυμπιακοί Αγώνες δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Αγωνιστικά για την Κύπρο μας τώρα αρχίζουμε και αρχίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Το κλίμα που υπάρχει στο Παράολυμπιακό χωριό είναι περισσότερο και από εξαιρετικό. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ όλης της αποστολής και αυτό φαίνεται προς τα έξω αλλά και στους αθλητές και προπονητές.

Στο πρόγραμμα των ημερών που απομένουν εκτός από την καθημερινή δραστηριότητα που δεν είναι άλλη από τις προπονήσεις, τις συναντήσεις και τη συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες και συσκέψεις των Διοργανωτών έχουμε αυτό που όλη η Κύπρος αναμένει καί δεν είναι άλλο από το αγωνιστικό μέρος.

Ως εκ τούτου έχουμε αύριο 3 Σεπτεμβρίου τη συμμετοχή στον τελικό του Άλματος εις μήκος με τον Βίκτωρα Πενταρα. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί τελικά στις 19.00 ώρα Γαλλίας (20.00 Κύπρου) στο State de France. Ο αθλητής βρίσκεται σε καλή φόρμα και με τον προπονητή του Ηλία Αγαπίου κάνουν τις τελευταίες διαδικασίες προτού αγωνιστούν για πρώτη φορά σε Παραολυμπιάδα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός αποστολής Ανδρέας Θεοφυλάκτου θα υποδεχτεί στο χωριό την Υφυπουργό Πρόνοιας Μαριλένα Ευάγγελου, τον πρόεδρο του ΚΟΑ Γιάννο Ιωάννου, τον πρέσβη Παύλο Κόμπο που θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για πρώτη φορά στο χωριό τους αθλητές, προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Στις 5 Σεπτεμβρίου η Καρολίνα Πελενδρίτου θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα πρόσθιο στο La Defense Arena και μαζί με τους προπονητές της Στέλιο Κακαβογιάννη και Γιάννη Αλεξάκη κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία μετά και την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου.

Στις 6 Σεπτεμβρίου αγωνίζεται η Μαρία Μάρκου στον τελικό της Άρσης Βαρών σε πάγκο στην κατηγορία -61 κιλά. Μαζί με τον προπονητή της Δημήτρη Ιωαννίδη ετοιμάζονται για τη δεύτερη συμμετοχή τους σε Παραολυμπιακούς Αγώνες μετά το Τόκιο.

Γραφείο Τύπου ΚΕΠΕ