Διεθνείς Αγώνες Παρακολύμβησης, IDM BERLIN 2024

Ολοκληρώθηκαν, το Σάββατο 1 Ιουνίου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τρις Χρυσής μας Παραολυμπιονίκη, Καρολίνας Πελενδρίτου, στους Διεθνείς Αγώνες Παρακολύμβησης, IDM BERLIN 2024, οι οποίοι διεξάχθηκαν από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Οι Διεθνείς Αγώνες Παρακολύμβησης IDM BERLIN 2024 αποτέλεσαν τον 2ο και τελευταίο Αγωνιστικό Πυλώνα της Χρυσής μας Παραολυμπιονίκη στα πλαίσια της προετοιμασίας της εν όψη των φετινών Θερινών Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Καρολίνα συμμετείχε στα αγωνίσματα των 100m Πρόσθιο της Κατηγορίας SB11, την 30η Μαΐου και των 50m Ελεύθερο της Κατηγορίας S11 & 50m Πρόσθιο της Κατηγορίας SB11 την 1η Ιουνίου, κατακτώντας το Αργυρό Μετάλλιο στην Γενική Κατάταξη όλων των Κατηγοριών στα 50m Ελεύθερο ενώ πρώτευσε και στα τρία αγωνίσματα στις Κατηγορίες της.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της, η Τρις Χρυσή μας Παραολυμπιονίκης, θα αφοσιωθεί στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψη των Θερινών Παραολυμπιακών Αγώνων, με βασικό στόχο να μπορέσει, για μια ακόμη φορά, να κάνει περήφανους όλους τους Κύπριους.

H Αποστολή της ΚΕΠΕ αποτελείτο από τους:

α. Καρολίνα Πελενδρίτου, Αθλήτρια

β. Στυλιανό Κακαβογιάννη, Προπονητή

γ. Γιάννη Αλεξάκη, Βοηθό Προπονητή

δ. Ελένη Μπινιάρη, Φυσικοθεραπευτή

Αρχηγός της Αποστολής και Προσωπικός Συνοδός της Καρολίνας, ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΕ κ. Ευθύμιος Πολυδώρου.