Para Athletics Grand Prix -Nottwil 2024

Εκπληκτικός Βίκτωρας Πενταρας και στην Ελβετία

Συνεχίζει τις μεγάλες επιδόσεις ο Βίκτωρας Πενταρας μετά την τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία τώρα το επαναλαμβάνει και στην Ελβετία σημειώνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο αθλητής του Ηλία Αγαπίου στο Grand Prix στο Nottwil στην Ελβετία έκανε άλμα πολύ κοντά στα έξι μέτρα αφήνοντας πλέον το στίγμα του ανεξίτηλο στο άθλημα.

Ο παρά αθλητής του Στίβου με τα τεράστια χαρίσματα και το πείσμα που τον διακρίνει κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε οχτώ αθλητές με άλμα 5.98 που είναι και το προσωπικό του επίσημο ρεκόρ.

Ο προπονητής του Ηλίας Αγαπίου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Αγγίξαμε ξανά τα 6 μέτρα και από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου να το πετύχουμε επίσημα. Συνεχίζουμε”, ανέφερε “με πίστη και στοχοπροσηλωση για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς αγώνες τον Αύγουστο στο Παρίσι”.

Το φοβερό αυτό δίδυμο προπονητή και αθλητή χαρακτηρίζεται τόσο για το ταλέντο τις πολύωρες προπονήσεις, αλλά και την ταπεινότητα που τους διακατέχει.

Η Κυπριακή Παραολυμπιακη Επιτροπή όχι μόνο τους στηρίζει, αλλά είναι και έμπρακτα δίπλα τους και ως εκ τούτου ως αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης προσπάθειας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον παρά αθλητισμό στην Κύπρο σηκώνοντας την κυπριακή σημαία ψηλά σε μια ολόκληρη την υφήλιο.