Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου

Συνεχίζει να μας κάνει να δακρύζουμε

Λίγες εβδομάδες πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Καρολίνα μας τα κατάφερε και πάλι.

Ναι ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου

Κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα, αγγίζοντας το ατομικό της ρεκόρ, η Καρολίνα Πελενδρίτου τερμάτισε πρώτη στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μαδέιρα.

Η Κύπρια αθλήτρια βελτίωσε κατά πολύ τον χρόνο που είχε κάνει το πρωινό της Κυριακής (31.48) και τερματίζοντας με χρόνο 29.72 έφθασε πρώτη στον τερματισμό. Ο χρόνος της είναι πολύ κοντά στο δικό της ρεκόρ (29.71) ενώ δείγμα της εξαιρετικής της κούρσας είναι το γεγονός ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση και με το Χρυσό στο Τόκιο όταν είχε κάνει 29.79.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου αναδεικνύεται για τρίτη φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης και για πρώτη στα 50μ. ελεύθερο, αφού οι προηγούμενες πρωτιές της ήταν στα 100μ. πρόσθιο στο Βερολίνο το 2011 και στο Αϊντχόφεν το 2014. Συνολικά, είναι η έκτη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο.

Για την Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης θα ακολουθήσει την Τρίτη (23/04) η συμμετοχή της στα 100μ. πρόσθιο στην ίδια διοργάνωση.

Το εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής συγχαίρει την αθλήτρια Μας. Περήφανοι ξανά. Σε ευχαριστούμε.